Separator

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, családi vállalkozásként. Tevékenységünk a belsőépítészeten belül a folyékony tapéta kivitelezése, illetve forgalmazása, valamint lakberendezési megbízások vállalása. A kenhető tapéta népszerűsítését fontosnak tartjuk, hiszen még mindig nem nagyon ismerik, ezért hirdetéseinket különböző típusú, stílusú lapban próbáljuk terjeszteni országszerte. Szeretnénk megismertetni a nagyközönséggel ezt a magyar terméket, ezért viszonteladói hálózatunkat is folyamatosan bővítjük.Ezáltal érdeklődőink, megrendelőink Magyarország egész területéről kerülnek ki.

Bemutatótermünkben természetesen minden helységben a folyékony, vagy más szóval kenhető textiltapéta került fel burkolatként a falakra.Aki ellátogat hozzánk, láthatja, hogy néz ki, milyen a struktúrája, a variálhatósága, szépsége. Hogyan viselkedik ez a burkolat a mindennapokban, hogy hosszú idő után is, akár 15 év múltán is, éppen olyan színű, mint az első nap az elkészítés után.

Anyageladásnál katalógusunk színeiből lehet kiválasztani az éppen megfelelőt, melyet száraz állapotban, zsákos kiszerelésben adunk át a megrendelőnknek.Ilyenkor szakmai tanácsokkal, és technológiai leírásunkkal segítjük munkáját.

Egyedi színek kikeverésére is nyílik lehetőség, alkalmazkodhatunk akár egy burkolólaphoz is.Ez a szolgáltatás abszolút különleges, ilyenkor nem ragaszkodunk a katalógusunkban lévő, évek során összeállított közkedvelt, általános színekhez.

Kivitelezéskor az előzetes felmérés után mindig a helyszínen keverjük össze a felhordandó tapéta anyagot, amely a megrendelő közvetlen figyelme mellett történik.Véleményünket nagyon sokan kikérik és ötleteink mindig megfelelő, különleges megoldásokat eredményeznek.

A lakberendezési megbízásokat, akár most épülő, vagy már kész, de felújítandó lakások esetében is vállalunk.Ötleteinket, terveinket felhasználva: látványtervet, berendezési alaprajzot, és minden megbeszélés szerinti tervet készítve mutatjuk be a lehetséges eredményt.Minden jog fenntartva a GSFB Kft. részére! 2020
A weboldalon található anyagok utánközlése az üzemeltető engedélye nélkül tilos!